Projektit

Seikkailu kohti uusia tiloja

Suunnitelmani ovat kestäviä ja inhimillisiä. Keskiössä on aina asiakkaan tarina: millaisen kodin tai yritystilan juuri sinä haluat ja tarvitset. Saat minulta myös laadukkaat 3D-kuvat suunnitelmista.

Yksityiskodit

Kerrostalokaksion wc remontoitiin moderniksi pienellä budjetilla. Vanhat laatat peittyivät kauniin laastipinnan ja uusien laattojen alle. Valaistus on epäsuoraa ja luo tunnelmaa pieneen tilaan.

Valoisan 2020-luvun kerrostaloasunnon olohuone päivitettiin kalustuksen osalta vastaamaan paremmin asukkaiden tarpeita ja tyyliä. Uudet kalusteet valittiin toiminnallisuus ja laatu edellä, jotta ne palvelisivat mahdollisimman pitkään. Lopputuloksesta tuli ajaton ja tyylikäs.

Tamperelaisen kaksion olohuoneen sisustus muuttui moderniksi ja näyttäväksi. Koko asunto remontoitiin ja lopputuloksesta tuli persoonallinen ja asukkaansa näköinen. 


Tampereen keskustassa sijaitsevaan kaksioon suunniteltiin uusi vaatehuone, uudistettiin pintoja ja avarrettiin näkymiä. Kohteesta tehtiin myös 3D-kuvat. 

Sijoituskäyttöön hankitun 70-luvun yksiön keittiö ja pinnat uudistuivat raikkaiksi. Pienen budjetin remontilla tiloista saatiin toimivammat ja nykyaikaiset. 

Jo aikaa nähnyt eläkeläispariskunnan makuuhuone uusittiin pinnoiltaan ja tekstiileiltään. Tyyli rakentui olemassa olevien kalusteiden ympärille ja lopputuloksesta tuli raikas, romanttinen ja rauhallinen.

Toimitilat

Tamperelaisen toimiston sisustuksesta haluttiin yrityksen näköinen ja persoonallinen. Tilaan suunniteltiin brändivärit huomioon ottaen uudet asiakastilat: sisääntulo, lounge sekä auditorio. 

Tässä projektissa hoidin asiakkaan puolesta myös projektin hallinnan, aina tarjouspyynnöistä asennuskäynteihin.

Pienen, mutta kasvavan yrityksen toimiston sisustuksesta haluttiin vaalea ja maanläheinen ripauksella ylellisyyttä. Toimisto on muutoksen jälkeen tyyliltään vanhaan arvokiinteistöön sopiva. Nyt toimistolla on myös mukava ottaa vastaan asiakkaita tai vaikka viettää iltaa työporukan kesken. 

Aistikatsaus doulan ja kosmetologin tiloihin avarsi näkemyksiä aistien huomioimisen tärkeydestä. Kävimme tilat läpi erityisesti visuaalisten ja ääniärsykkeiden näkökulmasta. Käynnin jälkeen yrittäjät saivat palautteen kirjallisena, jolloin muutokset voi toteuttaa ajan kanssa. 

Ota yhteyttä