Suunnittelija

Hyvinvointia luomassa

Yksilöllisiä ideoita

Sisustus on osa hyvinvointia. Siksi omaan kotiin tai yritystilaan kannattaa panostaa, etenkin kun vietämme siellä suuren osan ajastamme.

Yksilöidyt ratkaisut yksilölliseen tarpeeseen takaavat toimivan ja pitkäkestoisen kodin tai toimitilan. Toiselle oman tilan tulee olla aistiystävällinen, kun taas toiselle tärkeintä on, että tilat kuvastavat omaa persoonaa tai elämäntapaa. Mikä onkaan sinun ideasi, voin auttaa sen toteuttamisessa.

Aistien erityinen huomiointi sisustuksen suunnittelussa auttaa meitä juurtumaan tilaan ja elämään paremmin hetkessä. Se, mitä tunnet kätesi alla, kuulet tai näet, ei ole yhdentekevää. Läsnäolo ja tilan aistiminen auttaa meitä keskittymään ja rauhoittumaan hektisen maailmanmenon keskellä. Aistien huomioiminen hyödyttää siis meitä kaikkia, ei ainoastaan herkimpiä.

Seuraan aktiivisesti sisustuksen kansainvälisiä suuntauksia ja ammennan niistä uusia, raikkaita ideoita suunnitteluuni. Kehitän osaamistani säännöllisesti, jotta pystyn vastaamaan asiakkaideni toiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraa työskentelyäni Instagram-tililläni @tilatiikeri


Juulia Joronen

Olen koulutukseltani sisustussuunnittelija (Sisustusakatemia) ja kauppatieteiden maisteri (Tampereen yliopisto). Minulla on opintoja myös arkkitehtuurista. Olen aktiivinen liikkuja ja harrastan monipuolisesti. Yksi vahvuuteni onkin monipuolisuus, sillä opiskelu-, harrastus- ja työtaustani kautta olen päässyt tutustumaan useampiin aloihin ja hyvin erilaisiin ihmisiin.

Olen aina ollut kiinnostunut visuaalisuudesta ja hyvinvoinnista. Sisustussuunnittelussa nämä kaksi asiaa yhdistyvät loistavasti! Myös organisoiminen ja projektinhallinta on minulle mieleistä, mikä auttaa sisustussuunnittelijan työssä valtavasti. On projektisi sitten pieni tai iso, autan mielelläni sen koordinoimisessa.