Palvelut

Sisustussuunnittelua hyvässä hengessä

Suunnittelua juuri sinulle.

Suunnitteluni lähtee liikkeelle aisteista. Mitä näemme, kuulemme, tunnemme. Miten palaudumme, miten keskitymme ja miten virkistymme. Näistä lähtökohdista tiloista tehdään juuri sinulle tai työyhteisöllesi sopivat.

Aistien huomioimisen lisäksi minulle on tärkeää luoda visuaalisesti kauniita ja kestäviä ratkaisuja.  

"Mallinnuskuvien avulla hahmotin suunnitellun muutoksen paremmin jo ennen toteutuksen aloittamista. Ilman kuvia oikeiden valintojen tekeminen olisi ollut hankalaa."

- Anna, Tampere

Sisustussuunnittelu

Oman näköinen koti


Sisustussuunnittelu voi pitää sisällään esimerkiksi asunnon kalustuksen, pintamateriaalien, valaistuksen ja värimaailman suunnittelun. Projektissa voidaan uudistaa esimerkiksi vain joitain tiloja tai sitten koko tila. Suunnittelu voidaan toteuttaa avaimet käteen -pakettina tai asiakas voi itse hoitaa toteutusvaiheen, ihan kuten sovitaan. Yhteistyöverkostoni kautta saan myös luotettavat toteuttajat suunnitelmalle. 

Suunnittelu on tuntiveloitteista, 65 e/h (sis.alv). Kartoituskäynti kotiisi on veloitukseton, eikä sido sinua.

Sisustuskonsultointi

Tehovinkit tilan parantamiseksi


Sisustuskonsultointi sopii sinulle, jos haluat nopeasti ja helposti vastauksia kodin tai yritystilasi pulmiin. Sisustuskonsultaatio kestää muutaman tunnin ja sinä aikana voit saada neuvoa esimerkiksi tilan väri- tai materiaalivalintoihin, säilytysratkaisuihin tai kalusteiden sijoitteluun.

Konsultointi (n. 2 h), 180 e (sis. alv) 

Aistikatsaus

Koteihin tai yrityksiin


Aistikatsauksessa käyn kanssasi läpi tilojen toimivuuden aistiherkkyyksien näkökulmasta. Keskityn ennen kaikkea asioihin, joilla saataisiin helposti parannettua tilojen aistiystävällisyyttä. Tilojen kartoituksen lisäksi keskustelen kanssanne mahdollisista ongelmista ja toiveista. Katsauksen päätteeksi saatte käyttöön laatimani vinkit parannuksista.

Katsaus kestää muutaman tunnin ja on kertaveloitteinen. 

Aistikatsaus (n. 2 h), 180 e (sis. alv)

Esteetön koti tai toimitila

Visuaalisuudesta tinkimättä


Joskus elämäntilanne muuttuu niin, että kodista tulee tehdä esteetön. Toimitilan muuttaminen esteettömäksi taas takaa yrityksesi saavutettavuuden myös vaikeammin liikkuville asiakkaille.

Autan mielelläni sinua tekemään kodistasi tai toimitilastasi turvallisen ja esteettömän paikan. Voit myös luottaa siihen, että toteutus on visuaalisesti onnistunut kokonaisuus.

Tuntiveloitus 65 e/h (sis.alv)

Lue myös blogitekstini Kaunis ja esteetön koti on oikeus 

Yritystilojen toiminnallisuus

Tiloista enemmän irti


Yritystilojen toiminnallisuus on aika ajoin tarpeen tarkistaa. Onko toiminnot sijoiteltu tiloissanne tarkoituksen mukaisesti? Tai onko kenties pandemian jälkeen tilojen käyttö muuttunut? Suunnitteluavulla voitte saada tiloistanne enemmän irti.

Veloitus tuntiperusteisesti tai urakkahintana sopimuksen mukaan.

"Juulialta saimme toivomamme muutoksen kodin sisustukseen. Tuntui, että hän aidosti kuunteli toiveitamme ja toi hyviä vaihtoehtoja esille."

- Yksityisasiakas, Kangasala

Kysyttävää?