Palvelut

Suunnittelua juuri sinulle.

Suunnitteluni lähtee liikkeelle aisteista. Mitä näemme, kuulemme, tunnemme. Miten palaudumme, miten keskitymme ja miten virkistymme. Näistä lähtökohdista tiloista tehdään juuri sinulle tai työyhteisöllesi sopivat.

Aistien huomioimisen lisäksi minulle on tärkeää luoda visuaalisesti kauniita ja kestäviä ratkaisuja.  

Yksityiskodit

Sinun tarpeesi, sinun kotisi.

Tarjoan perinteistä sisustussuunnittelua, aisteihin keskittyvää suunnittelua sekä esteetöntä suunnittelua. Projektissa voidaan uudistaa esimerkiksi vain joitain tiloja tai sitten koko tila. Suunnittelu on tuntiveloitteista. Kartoituskäynti kotiisi on veloitukseton, eikä sido sinua.

Kysy rohkeasti lisää, niin keskustellaan sinun toiveistasi!


Toimitilat ja yritykset

Tilat haltuun uudella tavalla.

Kaipaavatko yrityksesi tilat uudistusta? Tai ovatko työntekijänne ajoittain kuormittuneita?

Hyvin suunnitelluilla tiloilla voidaan parantaa työssä jaksamista ja hyvinvointia. Suunnitellaan yhdessä toimistoonne teidän näköisenne sisustus, jossa on myös huomioitu palautuminen ja yhdessäolo.

Yhteinen projekti on myös loistava tapa lisätä me-henkeä!


Mallinnuskuvat


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Tilaan suunnitellun muutoksen hahmottaminen voi olla joskus hankalaa ilman laadukkaita kuvia. Minulta saat halutessasi suunnitelmaasi selkeät 3D-kuvat. 

"Mallinnuskuvien avulla hahmotin suunnitellun muutoksen paremmin jo ennen toteutuksen aloittamista. Ilman kuvia oikeiden valintojen tekeminen olisi ollut hankalaa." - Anna, Tampere

Sisustuskonsultointi

Tehovinkit tilan parantamiseksi

Sisustuskonsultointi sopii sinulle, jos haluat nopeasti ja helposti vastauksia kodin tai yritystilasi pulmiin. Sisustuskonsultaatio kestää muutaman tunnin ja sinä aikana voit saada neuvoa esimerkiksi tilan väri- tai materiaalivalintoihin, säilytysratkaisuihin tai kalusteiden sijoitteluun. 

Aistikatsaus

Koteihin tai yrityksiin

Aistikatsauksessa käymme läpi tilojen toimivuuden aistiherkkyyksien näkökulmasta. Keskitymme ennen kaikkea asioihin, joilla saataisiin helposti parannettua tilojen aistiystävällisyyttä. Tilojen kartoituksen lisäksi keskustelen kanssanne mahdollisista ongelmista ja toiveista. Katsauksen päätteeksi saatte käyttöön laatimani vinkit parannuksista.

Katsaus kestää muutaman tunnin ja on kertaveloitteinen. 

Esteetön koti tai toimitila

Visuaalisuudesta tinkimättä

Joskus elämäntilanne muuttuu niin, että kodista tulee tehdä esteetön. Toimitilan muuttaminen esteettömäksi taas takaa yrityksesi saavutettavuuden myös vaikeammin liikkuville asiakkaille.

Autan mielelläni sinua tekemään kodistasi tai toimitilastasi turvallisen ja esteettömän paikan. Voit myös luottaa siihen, että toteutus on visuaalisesti onnistunut kokonaisuus.

Lue myös blogitekstini Kaunis ja esteetön koti on oikeus 

Yritystilojen toiminnallisuus

Tiloista enemmän irti

Yritystilojen toiminnallisuus on aika ajoin tarpeen tarkistaa. Onko toiminnot sijoiteltu tiloissanne tarkoituksen mukaisesti? Tai onko kenties pandemian jälkeen tilojen käyttö muuttunut? Suunnitteluavulla voitte saada tiloistanne enemmän irti.

"Juulialta saimme toivomamme muutoksen kodin sisustukseen. Tuntui, että hän aidosti kuunteli toiveitamme ja toi hyviä vaihtoehtoja esille." - Yksityisasiakas, Kangasala

Kysyttävää?